4 januari 2014: Extra plekken voor gewichthef workshop met Karen Tovmasjan

Workout of the day (WOD)
A.
Find a 2RM Snatch

B.
Isabel
For time:
30 Snatches, 60kg/42,5kg

Challenge of the week – Week 1
Max handstand hold (score = aantal seconden)

Het onderwerp van vandaag sluit mooi aan bij de WOD die hierboven staat. Op 27 december werden de laatste tickets voor de gewichthef workshop met Karen Tovmasjan verkocht. De Nederlands kampioen en recordhouder komt op 12 en 19 januari naar Reebok CrossFit Almere voor twee workshops van drie uur. Door de grote vraag hebben wij besloten op beide dagen extra tickets beschikbaar gesteld. Vandaag lees je meer over de inhoud van de workshop en hoe jij nog een ticket kunt aanschaffen. 

Karen Tovmasjan heeft op verschillende locaties in Nederland workshops verzorgt die mensen helpen bij het verbeteren van hun snatch en clean & jerk. De Nederlands kampioen heeft ruime ervaring met het gewichtheffen en kan iedereen helpen – van beginners tot gevorderden. Drie uur lang gaat hij met de deelnemers dieper in op de techniek van de diverse lifts en hoe je deze kunt verbeteren om meer kilo’s te kunnen tillen. Je techniek wordt onder de loep genomen door één van de meest ervaren gewichtheffers van Nederland.

De workshop is voor iedereen, ook mensen die niet bij Reebok CrossFit Almere trainen. Voor deelname aan de workshop is het verplicht dat je een ticket koopt via deze link. De kosten voor deelname zijn €50,00 per persoon en de tickets zijn na aankoop niet meer te retourneren  (doorverkopen mag wel). Wil je nog een ticket aanschaffen dan moet je er snel bij zijn. Er zijn in totaal acht extra tickets beschikbaar gemaakt, verdeeld over beide dagen. De workshops gaan van start om 13:00 uur en eindigen rond 16:00 uur. Heb je nog vragen over de workshop stuur dan een mail naar info@reebokcrossfitalmere.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.