Voeding

Voeding is de basis voor het verbeteren van jouw fitheid en gezondheid. Om je op de juiste manier te ontwikkelen als atleet, begint je met het op orde krijgen van jouw voeding. Het is het fundament van ons programma en de brandstof die je nodig hebt om te kunnen presteren. Met voeding kan je de resultaten van jouw trainingen versterken of verminderen. Om het beste uit jezelf te halen is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden.

Bij CrossFit Almere staan wij voor je klaar om je hierbij te helpen. Niemand is hetzelfde en heeft dezelfde doelen. Vandaar dat wij werken met een individuele aanpak.

Nutrition 101
Onze meest effectieve aanpak om mensen hun eetpatroon te verbeteren is Nutrition 101. Het programma van 90 dagen helpt deelnemers om hun voeding, gedrag en levensstijl te verbeteren. Het resultaat is een blijvende verandering waar je de rest van je leven de vruchten van plukt.

Nutrition 101 vindt drie keer per jaar plaats (januari, april en september). Er kunnen per editie maximaal 12 mensen deelnemen.

Kijk voor meer informatie over het programma, de kosten en hoe je jezelf kunt inschrijven op deze pagina.

Voedingsconsult
Een gesprek met één van onze coaches kan helpen om in kaart te brengen wat jouw behoeften zijn, waar je tegenaan loopt en wat je kunt doen om jouw doelen te behalen. Je gaat weg met een concreet advies en praktische tips. Vaak kiezen mensen ervoor om een soort gelijk gesprek vaker te herhalen om een extra stok achter de deur te hebben.

Het eerste gesprek duurt een uur en daarna is het mogelijk om vervolgsessies in te boeken van een half uur.

De kosten zijn €60 voor het eerste gesprek en €30 voor elk volgende gesprek.

Om een gesprek aan te vragen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Metingen
Meten is weten. Je progressie bijhouden werkt motiverend en laat je daarnaast zien of je de goede richting op gaat. Een meting duurt een kwartier en bestaat uit het meten van jouw vetpercentage, omtrek en gewicht. Na afloop sturen wij alle informatie naar je toe per e-mail.

De kosten zijn €15 per meting.

Om je op te geven voor een meting kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.