16 december 2013: Kennis maken met CrossFit doe je aanstaande zaterdag!

Workout of the day (WOD)
Jack
Complete as many rounds as possible in 20 minutes of:
10 Push presses, 50kg/35kg
10 KB Swings, 24kg/16kg
10 Box jumps, 24″/20″

Challenge of the month
Haal zoveel mogelijk pull-ups als je kan in deze maand!

Flyer-open-dag-22-12Ben jij er dit weekend bij?

Dit weekend is het eindelijk weer zo ver. Het adres waar je dan moet wezen is de Hopperzuigerstraat 53 in Almere. Wij organiseren dan een open dag waarbij iedereen kan leren en ervaren wat CrossFit precies is. Ben jij iemand of ken jij iemand die interesse heeft in CrossFit? Zorg dan dat je volgende week aanwezig bent. 

CrossFit ervaren is anders dan er over lezen of er naar kijken. Net als met een recept weet je pas hoe het proeft tot je het gerecht daadwerkelijk hebt gegeten. Pas als je CrossFit doet weet je wat het echt is. Tijdens de open dag kan iedereen het komen proberen.

De open dag wordt begonnen met een uitleg over wat het doel van CrossFit is en hoe wij dit bereiken. De uitleg wordt verzorgd door onze coaches. Zij hebben de kennis en ervaring in huis om jou precies te vertellen waarom CrossFit werkt. Na een goede introductie is het tijd om aan de slag te gaan. Voor dit onderdeel zijn er geen excuses, iedereen kan namelijk mee doen. Alles kan worden aangepast naar jouw niveau. Het maakt niet of je een blessure hebt of nog niet zo fit bent.

Onder leiding van onze coaches wordt er aan de slag gegaan met de workout. Met een goede warming-up in de benen is het tijd voor het echte werk. Op de open dag is er een speciale workout of the day. Als de workout erop zit is het tijd voor een goede cooling down. Ben je helemaal bijgekomen? Dan krijg je nog de kans om vragen te stellen. Je kunt je vragen stellen aan onze coaches maar ook aan de leden die op deze dag aanwezig zijn.

Een betere gelegenheid om kennis te maken met CrossFit is er niet. Daarnaast is er op deze dag ook een speciale actie voor mensen die willen starten in januari. Neem daarom vrienden, familie en kennissen mee naar de open dag om er optimaal gebruik van te maken. Onthoud dat je niet fit hoeft te zijn om te beginnen, maar je moet ooit beginnen om echt fit te kunnen worden. Zien wij je aanstaande zaterdag om 12.00 uur?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.