15 december 2013: Weekoverzicht

Workout of the day (WOD)
Techniek dag
* Vrije keuze om aan een techniek of skill te werken

Challenge of the month
Haal zoveel mogelijk pull-ups als je kan in deze maand!

Deze week hebben we jullie gebombardeerd met e-mailtjes en wordt het een drukke laatste maand.  Allereerst hebben we natuurlijk onze open dag op 21 december en dit is je kans om vrienden en familie mee te nemen en ze kennis te laten maken met CrossFit. Zien wij je volgende week zaterdag om 12.00 uur?

Het volgende is iets waar nu al behoorlijk over gesproken wordt en wie wat gaat PR’en. Op zondag 29 december hebben we namelijk “PR-day”. Met alle leden willen we het jaar positief en in stijl afsluiten. Voor de laatste keer in 2013 proberen die deadlift, back squat of snatch zo zwaar mogelijk te tillen of een minuut van je tijd af bij Fran of Annie of misschien wel eindelijk die 10 double-unders of strict pull-ups achter elkaar kunnen! Op deze dag bieden we jullie allemaal de kans om dit te proberen of elkaar aan te moedigen hierbij.

Verder hebben we natuurlijk ook nog de “challenge of the month” namelijk zoveel mogelijk pull-ups halen als je kan in deze maand. De 1000 pull-ups is nog niet bereikt maar daar zitten er een paar niet ver vandaan! 2 weken nog te gaan en er zijn al een paar over de 700. Wie zal er als eerst de 1000 behalen? Naast dat er hoge aantallen worden gehaald zien we natuurlijk ook door de hoeveelheid behoorlijk progressie voor die strict pull-ups. Ga zo door en wie weet haal je die strict pull-up nog voor het einde van het jaar!

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • je een springtouw ook als walkie talkie kunt gebruiken?
  • Leroy 2x 100kg gecleaned heeft deze week?
  • Sven behoorlijk wat spierpijn had na zijn front squats
  • Fabian heeft verloren met bowlen op zijn verjaardag gisteren
  • de lancering van onze website op vrijdagavond is gebeurd? Wat vind jij van onze nieuwe website?
  • de combinatie van push-ups en push presses voor behoorlijk wat spierpijn heeft gezorgd?
  • velen de date met “Annie” niet snel zullen vergeten?
  • Jasper op vrijdag 3 workouts heeft gedaan?
  • Erik en Ilse een kleine ninja verwachten? Gefeliciteerd!
  • de playlist op Spotify al behoorlijk vol begint te raken. Heb jij al nummers toegevoegd? Je kan ons playlist vinden door te zoeken naar “reebokcrossfitalmere”
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.