17 december 2013: Afsluiting eind van het jaar

Workout of the day (WOD)
A.
Find a 10RM Back Squat

B.
For time:
5 Ground to overhead, 100kg/70kg
25 Double-unders
4 Ground to overhead, 100kg/70kg
25 Double-unders
3 Ground to overhead, 100kg/70kg
25 Double-unders
2 Ground to overhead, 100kg/70kg
25 Double-unders
1 Ground to overhead, 100kg/70kg
25 Double-unders

Challenge of the month
Haal zoveel mogelijk pull-ups als je kan in deze maand!

Geloof het of niet maar het jaar zit er al bijna op. Het is halverwege december en inmiddels heeft iedereen zijn plannen voor de feestdagen al vast staan. Bij Reebok CrossFit Almere gaan wij het jaar ook in stijl af sluiten en dat doen wij net als vorig jaar met een PR day. Op zondag 29 december 2013 organiseren waar deze dag en in de blogpost van vandaag lees je hoe de dag eruit komt te zien.

We willen het jaar positief en in stijl afsluiten. Voor de laatste keer in 2013 proberen die deadlift, backsquat of snatch zo zwaar mogelijk te tillen of een minuut van je tijd af bij Fran of Annie of misschien wel eindelijk die 10 double-unders of strict pull-ups achter elkaar kunnen! Op deze dag bieden we jullie allemaal de kans om dit te proberen of elkaar aan te moedigen hierbij. Gewoon lekker ongedwongen en gezellig het jaar in CrossFit stijl afsluiten. De reguliere lessen komen deze dag te vervallen, maar je kunt alsnog komen trainen door middel van het zetten van een nieuwe PR!

Om 10:30 uur gaan de deuren open en kun je beginnen met een PR op één van de lifts. Vervolgens kiezen wij een aantal benchmark workouts waarop kan worden gePR’d en tot slot mogen jullie zelf nog invullen wat je wilt doen mits de ruimte en tijd dit toelaat. Daarna willen wij op zondagavond met een grote groep sushi gaan eten. Als je mee uiteten wilt mail dan voor zondag 22 december naar info@reebokcrossfitalmere.nl zodat wij een stoeltje voor je kunnen reserveren. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je ons daar ook altijd voor bereiken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.