20 december 2013: Neem vrienden, familie en kennissen mee naar de open dag!

Workout of the day (WOD)
A.
Find a 3RM Deadlift

B.
8 min AMRAP of:
20 Deadlifts, 60kg/40kg
20 Over-the-bar burpees
20 Front rack lunges, 40kg/30kg
20 Knees to elbows

Challenge of the month
Haal zoveel mogelijk pull-ups als je kan in deze maand!

Flyer-open-dag-22-12Zien wij je morgen bij onze open dag? Iedereen is welkom en kan meedoen!

Morgen organiseert Reebok CrossFit Almere de eerste open dag sinds maanden. Heb jij altijd al kennis willen maken met CrossFit? Wil jij weten of het iets voor je is? Dan moet je morgen om 12.00 uur aanwezig zijn op de Hopperzuigerstraat 53 in Almere. Je leert alles over onze methodes, de manier van lesgeven en de groep mensen die achter je staan als je bij ons komt trainen. Daarnaast is er tijdens de open dag een speciale aanbieding als je in januari gaat beginnen.  Meer weten? Lees dan de blogpost van vandaag goed door. 

De dag wordt gestart met een kleine presentatie over wat CrossFit nou eigenlijk is. Misschien heb je er eens over gelezen, een video gezien op Youtube of heb je van een bekende gehoord dat het te gek is. Onze head coach Junior legt stap voor stap uit wat het doel is van CrossFit, hoe dit wordt bereikt en wat de achterliggende theorieën zijn die dit ondersteunen. Er wordt niet te lang stil gezeten want daarna is het tijd om het zelf allemaal te ervaren. De aanwezige coaches hebben een workout voorbereid waar iedereen aan kan meedoen. Het maakt niet hoe fit je op dit moment bent, alles kan worden aangepast naar jouw niveau.

Als iedereen weer op adem is wordt er uitgelegd hoe je kunt starten bij Reebok CrossFit Almere. Op deze dag is er een speciale korting op het on-ramp programma, de verplichte beginnerscursus die iedereen bij ons moet doorlopen. Schrijf je jezelf samen met nog iemand in, dan betalen jullie in plaats van €75,00 maar €65,00 per persoon. Ken je nog een vriend of vriendin die enthousiast is over ons programma? De kosten voor drie mensen die samen de on-ramp doorlopen zijn maar €55,00 per persoon, een korting van ruim €20,00 op de normale prijs.

Kortom, genoeg reden om iedereen die je kent mee te nemen naar de open dag. Ook als lid kun jij je voordeel halen uit het uitnodigen van vrienden, familie en kennissen. Schrijft iemand zich via jou in dan mag jij één maand gratis komen trainen. Onthoud dat je niet fit hoeft te zijn om bij ons te beginnen, maar je moet wel beginnen om fit te worden. De open dag is de ideale gelegenheid om te kijken of CrossFit wat voor jou is. Inschrijven is niet nodig en je sportkleding meenemen is een must! Wij hopen je morgen te zien om 12.00 uur!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.