11 januari 2014: The Open is upon us… are you ready?

Wil je bewijzen hoe fit je bent? Je grenzen verleggen en uit je “comfort zone” stappen? Ben je klaar voor de uitdaging van 2014? De CrossFit Games Open gaan in februari van start en bij Reebok CrossFit Almere zijn wij er klaar voor. Vandaag lees je meer over de competitie, waarom jij moet meedoen en hoe je jezelf kunt inschrijven.

De CrossFit Games is de grootste CrossFit competitie ter wereld. Het bestaat uit drie verschillende fases waarbij het uiteindelijk doel is om de fitste man en vrouw op aarde te vinden. Het eerste deel is de Open, waaraan iedereen kan meedoen. Vijf weken lang moet je als deelnemer elke week één workout volbrengen. Via een online leaderboard kun je jouw score vergelijken met die van alle andere deelnemers over de hele wereld. De beste 48 van elke regio gaan door naar de Regionals en daar maken zij kans op een plek bij de finales: de CrossFit Games.

Wil je meedoen? Dan kan je jezelf vanaf woensdag 15 januari registreren voor de Open van dit jaar. Voor meer informatie over de CrossFit Games 2014 kun je hier kijken. Bij Reebok CrossFit Almere organiseren wij elke week een dag waarop jij de workout van die week kunt volbrengen. Meer informatie hierover volgt snel. Train je niet bij Reebok CrossFit Almere maar wil je toch meedoen? Dan wordt er €10,00 per workout gerekend om gebruik te maken van de ruimte, spullen en judging. Heb je nog vragen of opmerkingen dan kun je altijd mailen naar info@reebokcrossfitalmere.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.