29 januari 2014: Tijden en data Open workouts bij Reebok CrossFit Almere

Workout of the day (WOD)
For time:
1 Clean & jerk, 70kg/55kg
1 Round of Cindy
2 Clean & jerks, 70kg/55kg
1 Round of Cindy
3 Clean & jerks, 70kg/55kg
1 Round of Cindy

10 Clean & jerks, 70kg/55kg
1 Round of Cindy

* Eén ronde van “Cindy” is 5 pull-ups, 10 push-ups, 15 squats.

Challenge of the week – week 5
2 min. AMRAP of:
Dumbbell Ground to Overhead, 20kg/12.5kg

De CrossFit Games Open gaat bijna van start. Inmiddels hebben zestien van onze leden zich ingeschreven om mee te doen aan de competitie. Donderdag 27 februari wordt de eerste workout bekend gemaakt en gedurende vijf weken moeten de deelnemers elke week een workout doen. Vandaag lees je wanneer jij bij Reebok CrossFit Almere de workouts kunt volbrengen.

Elke zaterdag, te beginnen met 1 maart, kun je de open workout van die week in de box volbrengen om 14.00 uur. Op de dag zelf worden de deelnemers in heats ingedeeld. Elke atleet wordt bij ons beoordeeld door mensen die de online judges course hebben gevolgd. Ben je lid van Reebok CrossFit Almere dan zijn er geen extra kosten verbonden aan het volgen van de open workouts. Je moet alleen zorgen dat je jezelf hebt geregistreerd via de CrossFit Games website. Train je niet bij Reebok CrossFit Almere dan zijn de kosten voor iedere workout €10,00, dezelfde prijs die wordt gerekend voor een losse les. Als toeschouwer ben je natuurlijk altijd welkom!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot de Open dan kun je mailen naar info@reebokcrossfitalmere.nl. Bij uitzondering en in overleg kan de Open workout eventueel ook op een andere dag worden volbracht. Dit hangt van diverse factoren af en moet van te voren worden besproken met Channa, Junior of Wesley.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.