9 januari 2017: Zet vandaag de eerste stap

Workout of the day (WOD)
A.
Deadlift 1-1-1

B.
“Annie”
50-40-30-20 and 10 reps for time of:
Double-unders
Sit-ups

Challenge of the month – Januari
Met de hele box:
Zoveel mogelijk Air Squats

“If you always do what you’ve always done, you’ll always get what you’ve always got.” – Henry Ford

Ieder jaar hebben mensen dezelfde goede voornemens als het om hun gezondheid gaat. Kilo’s eraf, een betere conditie, meer energie en gezonder eten zijn slechts een aantal voorbeelden van wat mensen willen bereiken. Vol goede moed gaan zij het nieuwe jaar van start en schrijven zij zich in voor de sportschool of pakken zij het boek van dieet X weer uit de kast. Na een paar dagen of weken is de motivatie weg en vervallen mensen weer in hun oude gewoontes. Maar wat moet je dan doen? Wat is de oplossing om je goede voornemens door te zetten en je doelen te behalen?

Het is tijd voor een andere aanpak. Laat ons je helpen om samen met jou je gezondheid en fitheid naar het volgende niveau te brengen. Bij Reebok CrossFit Almere staat een team van professionele coaches voor je klaar om je te begeleiden bij het behalen van je doelen. Onze trainingen zijn naar ieder zijn niveau aan te passen. Van brandweerman tot huismoeder, van bankhanger tot aan topsporter, iedereen is op zijn plek in onze lessen. Samen met elkaar halen wij het maximale uit je.

Ben jij klaar om een nieuwe richting op te gaan? Geef je dan op voor de beginnerlessen die vandaag en morgen van start gaan. Vanavond om 20.30 uur en op morgen om 19.30 uur staat de eerste van de acht lessen op het programma. In deze lessen leer je de fundamentele bewegingen van ons programma en maak je kennis met onze methodes die al zoveel mensen hebben geholpen om de fitste versie van zichzelf te worden. Nadat je de beginnerslessen succesvol hebt doorlopen kun je aansluiten bij onze reguliere lessen. Om je direct in te schrijven voor de lessen kun je dit formulier invullen. Wij zien je dan graag bij de eerste les. Heb je nog vragen? Bel dan naar 06-38299063 of e-mail ons via het contactformulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.