Starten met CrossFit

De beginnerslessen zijn bedoeld voor iedereen zonder CrossFit ervaring. Het maakt niet uit wat je huidige niveau is, iedereen kan door de beginnerslessen starten met CrossFit. Van huismoeder tot topsporter, iedereen is bij ons welkom. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, maar je moet wel beginnen om fit te worden.

Tijdens de beginnerslessen worden de belangrijkste technieken aangeleerd voor de meeste CrossFit bewegingen. De bewegingen zijn opgedeeld in drie lessen gedurende één week. Daarnaast wordt elke les afgesloten met een CrossFit workout. Je kunt elke twee weken starten met de beginnerslessen en de lessen worden gegeven op maandag en woensdag en zaterdag of dinsdag en donderdag en zaterdag. De beginnerslessen zitten bij de abonnementsprijs inbegrepen. Als je klaar bent om te beginnen kan je je hier inschrijven of plan eerst een proefles in!

Start op één van de volgende momenten met CrossFit:

In verband met grote drukte hanteren wij een wachtlijst voor de instroom van nieuwe leden. Het is altijd mogelijk om een proefles te volgen. Registreer jezelf hier om op de wachtlijst te komen. Zodra we weer ruimte hebben voor nieuwe leden nemen we contact met je op.

Eén-op-één beginnerslessen 

Als de reguliere beginnerslessen jou niet goed uitkomen, dan hebben we ook een alternatief. Met dit traject van drie één-op-één lessen nemen we alle technieken met je door wanneer het jou uitkomt. De kosten hiervoor zijn €150.

Komen de tijden van de beginnerslessen jou niet goed uit of wil je graag eerder beginnen? Neem dan contact met ons op om de eerste één-op-één les in te plannen en te beginnen met CrossFit.