9 februari 2014: Weekoverzicht

Workout of the day (WOD)
Techniek dag
* Vrije keuze om aan een techniek of skill te werken

Challenge of the week – week 7
2 min. AMRAP of:
Wall ball shots, 20lbs/14lbs

Een week waarin iedereen weer hun beastmode aan had! Maar ook een week met mededelingen en waar jullie je tot nu stuk voor stuk goed aan houden. Een paar regels waar jullie kracht en conditie nog verder vooruit gaan. Het eerste is dat je nu alleen nog maar stangen mag laten vallen als het echt niet anders kan, bijvoorbeeld tijdens een 1RM clean and jerk. Het andere is dat er NIET meer mag worden geparkeerd voor het pand van Megaflyer. Dit geldt zowel voor de overhead deuren als de parkeerplekken voor hun pand. Als je met de fiets komt zou het gewaardeerd worden als je die vanaf nu tegen ons pand aanzet.

Deze twee maatregelen zijn in ieder geval van kracht tot 1 augustus 2014.

Verder viel de challenge of the week van deze week beter in de smaak dan vorige week. Velen wilden toch de uitdaging aan om te zien hoe lang ze een stang boven het hoofd konden vasthouden. Bij de mannen wist Mike het lang vol te houden en ook lang aan kop te staan. Uiteindelijk wist Fabian hem toch op het nippertje in te halen en de winst binnen te slepen door de stang 2 minuten en 50 seconden vast te houden. Bij de vrouwen was Siti ‘heer en meester’ door de stang maar liefst 3 minuten en 5 seconden vast te houden. Eat that guys! Goed gedaan allemaal!!

Challenge of the week - #6

Jullie volgende uitdaging staat weer klaar en deze is deels om jullie ook helemaal klaar te stomen voor de CrossFit Games Open. Hoeveel wall ball shots kunnen jullie in 2 minuten halen?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Edo een wereldrecord heeft gezet voor het beklimmen van de Kilimanjaro?
  • Ruth helemaal alleen was zaterdag om 8.30 uur, terwijl er vorige week 8 waren?
  • een hoop onrampers hun eerste officiële les hebben gehad?
  • iedereen goed zijn best doet om de stangen niet onnodig te laten vallen?
  • veel mensen de nieuwe judges course hebben gedaan? Klik hier om hem ook te doen!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.