9 augustus 2014: CrossFit Team Series

Workout of the day (WOD)
COMMUNITY SATURDAY!!!

Challenge of the week – week 32
2 min. AMRAP of:
Shoulder to Overhead, 20kg/15kg

Je bent waarschijnlijk nog steeds aan het nagenieten van de CrossFit Games 2014. Het is onwaarschijnlijk dat je alle events hebt gekeken en in het archief kun je ze allemaal nog eens terug kijken. Andere zullen uitkijken naar de Lowlands Throwdown Qualifiers die op 21 en 22 september plaats vinden in onze box. Je kunt je nog steeds opgeven voor de zondag waar wij nog drie plekken beschikbaar hebben. Een ander event wat er aankomt is de CrossFit Team Series. Dit is een nieuwe competitie die wordt georganiseerd door CrossFit HQ. Het evenement bestaat uit drie workouts waarvan de eerste op 28 augustus wordt bekend gemaakt. In teams van vier, bestaande uit twee mannen en twee vrouwen, hebben de deelnemers vier dagen om de workout te volbrengen en hun score op te sturen. Teams mogen bestaan uit vier atleten die overal vandaan komen, zolang zij maar samen de workout volbrengen. Voor meer informatie kun je kijken op de website van de CrossFit Team Series.

Er is zowel een RX’d categorie als een scaled categorie. De workouts worden bekend gemaakt op 28 augustus, 18 september en 9 oktober. Vanaf die data heb je dan vier dagen om als team samen te komen en de workout te doen. De kosten om mee te doen bedragen $100 per team ($25 per persoon). Bij genoeg animo kunnen wij een vast moment organiseren waarop deze workouts worden gedaan. Who’s in!? En wat worden onze teamnamen!? 3…2…1…GO!!!

2 antwoorden
  • Wesley Cloos
   Wesley Cloos zegt:

   Hey Jeroen,
   Zeker een goed idee. Het kan wel lastig zijn om de nodige masters vrouwen te vinden. Plaats anders een bericht in de fb-groep!
   Groetjes,
   Wes

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.