10 augustus 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 33
Max bottom squat hold (aantal seconden = score)

Een week met wat aanpassingen en toevoegingen die bij een ieder zeker niet is ontgaan. Onder andere dat er meer plekken beschikbaar zijn gesteld voor het OLY uur en synchroon lopende WOD uur. Deze zaten voor het eerst ook meteen vol! Daarnaast de zogeheten “Open Gym” en weer het open gaan op zondag is een fijne bijkomstigheid voor iedereen.

Natuurlijk hebben we naast al het informatie gewoon weer geknald in de box en we begonnen goed met een pittige chipper op maandag. De workout op dinsdag werd behoorlijk onderschat en de bear crawls waren in een workout lastiger dan verwacht. Later in de week hadden we niet te vergeten de girl-named workout “Helen” en hier hebben we behoorlijk wat strakke tijden voorbij zien komen!

Verder hadden we ook weer de Community Saturday en het was een pittige workout in teams van twee genaamd “Kingpin”. De tweetallen moesten zich door 3 rondjes van wall ball shots, kettlebell swings en burpee box jumps heen worstelen. Iedereen heeft het weer super gedaan!

Als laatst hadden we ook weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zoveel mogelijk herhalingen te behalen van “Shoulder to Overhead”. Een stang van 20kg/15kg uitduwen vanaf de schouders naar boven het hoofd werd toch behoorlijk zwaar in 2 minuten. Het was bij beiden behoorlijk close, maar bij de mannen was het uiteindelijk Péter die er voor de 2e keer op rij met de winst vandoor gaat. Hij wist 63 herhalingen te behalen in 2 minuten. Bij de dames zijn er 2 ijzersterke vrouwen op een gedeelde 1e plek geëindigd. Klaske en Ruth wisten beiden maar liefst 86! herhalingen te doen in 2 minuten. Awesome job!!!

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoelang kun jij in een squat blijven zitten?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Jesse woensdag zijn sportbroek vergeten was? In je motorbroek trainen gaat niet zo gemakkelijk!
  • de Belgian Throwdown gisteren was? Neem een kijkje hier voor info en/of resultaten.
  • het whiteboard steeds voller wordt? Heb jij je al ingeschreven voor de Paleo workshop?
  • onze extra plekken bij de Lowlands Throwdown bijna allemaal weg zijn? Er zijn nog 3 plekken beschikbaar op de zondag. Schrijf je snel in!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.