4 augustus 2017: In de vorm van je leven

Workout of the day (WOD)
For time:
75 Handstand push-ups
* At the beginning of each minute, perform 20 double-unders.

Challenge of the month – Augustus
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten in de bodem van de squat

Klaar met de saaie routine van de sportschool? Wil jij klaar zijn voor elke fysieke uitdaging en in de vorm van je leven komen? Dan ben je bij Reebok CrossFit Almere aan het juiste adres.

Je vindt bij ons geen lange rijen met treadmills, crosstrainers en machines. Er zijn geen spiegels, geen grote ego’s en geen onkundige trainers. Geen valse beloftes of inefficiënte programma’s die niet aansluiten bij jouw doelen. Reebok CrossFit Almere streeft er naar om iedereen te helpen het beste uit zichzelf naar boven te halen, iedere training weer. Van huismoeder tot aan topatleet, iedereen kan bij ons terecht om te werken aan het verbeteren van zijn of haar algemene fitheid.

Ons programma bestaat uit constant gevarieerde, functionele bewegingen, uitgevoerd op een hoge intensiteit. Elke dag zorgen de coaches dat er wat anders op het programma staat en je jezelf blijft ontwikkelen. Zo hoef jij je geen moment te vervelen.

Bij ons ga je onder andere aan de slag met oefeningen uit het turnen, gewichtheffen en powerliften. Dit zijn oefeningen waarbij je het hele lichaam gebruikt en die je klaar maken voor elke fysieke uitdaging die je maar kunt bedenken. Zijn de trainingen makkelijk? Zeker niet. Om resultaat te bereiken kun je niet achterover leunen en hopen op het beste. Daarvoor moet je hard werken en dat is precies wat je bij ons in een lesuur doet.

Wij kunnen nog uren doorpraten over wat wij doen en waarom het zo geweldig is voor je. De enige manier om er achter te komen of het iets voor je is, is door het zelf een keer te ervaren. Daarom nodig wij je graag uit om eens gratis en vrijblijvend een proefles te doen. Daarvoor kun je jezelf hier op geven.

Als je al overtuigd bent dat CrossFit iets voor jou is dan kun je jezelf hier opgeven voor de beginnerslessen die volgende week maandag en dinsdag gaan starten. De beginnerslessen zijn verplicht voordat je kunt aansluiten bij onze reguliere lessen. Heb je vragen over het beginnen of de lessen die wij aanbieden? Bel ons dan op 06-32899063 of stuur een e-mail naar info@reebokcrossfitalmere.nl. Wacht niet langer en kom snel kennis met ons maken om in de vorm van je leven te komen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.