5 augustus 2017: Zweten, eten en naar de fitste atleten kijken

Workout of the day (WOD)
For time:
2400m Run
500m Swim
2400m Run

Challenge of the month – Augustus
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten in de bodem van de squat

Vandaag is het zover. De normale lessen zijn komen te vervallen en maken plaats voor een speciaal evenement. Het is namelijk tijd voor het CrossFit Games weekend. In Madison, Wisconsin wordt er namelijk gestreden om de titel “Fittest on Earth”.

In Almere doen wij maar één workout die de atleten moeten doen, eten wij onze buikjes vol tijdens de barbecue en zakken wij daarna onderuit terwijl wij de CrossFit Games kijken op het grote scherm. Wat wil je nog meer? De details van dit alles. Die vind je in deze blogpost.

Om 14.00 uur starten wij op het Almeerderstrand met de workout. Dit is exact dezelfde workout als die de atleten in Madison, Wisconsin moesten doen afgelopen donderdag. Zorg dat je op tijd bent en neem droge kleding, een handdoek en wat water mee. Daarna ga je lekker naar huis om je op te frissen en zien wij je in de avond graag weer terug.

Om 18.00 uur gaat de barbecue aan bij de box. Je hoeft dan niks meer te doen behalve je bordje vol te scheppen. Elzo verzorgt voor onze de gehele barbecue. Terwijl wij lekker aan het smikkelen zijn met zijn allen staat er een beamer aan met de live stream van de CrossFit Games. Hoe laat het exact is afgelopen weten wij nog niet, maar je mag net zo lang blijven tot het erop zit.

Alsof het nog niet genoeg is kun je het op zondag nog allemaal een keer overdoen. In de middag is er open gym en kun je voor jezelf aan de slag. Daarna zetten wij wederom de live stream aan en ben je meer dan welkom om de ontknoping van dit seizoen met ons op de voet te volgen. Heb je nog vragen? Stuur ons dan een berichtje via Facebook, WhatsApp of via de e-mail.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.