31 mei 2015: Weekoverzicht

Challenge of the month – Mei
Zoveel mogelijk pull-ups

Het is weer tijd voor een wekelijkse samenvatting! Ondanks een aangepast rooster vanwege de CrossFit Games Regionals in Kopenhagen waren er toch nog een paar mogelijkheden om heerlijk stuk te gaan in de box. Lees vooral verder welke workouts voorbij zijn gekomen.

Op maandag hadden we twee onderdelen. In het eerste onderdeel een complex voor één herhaling zo zwaar mogelijk. Hier kwam de thruster, push press, push jerk en split jerk voorbij! In het tweede onderdeel een kort maar krachtige workout van acht minuten waar je zoveel mogelijk rondjes mocht proberen te behalen van vijfentwintig push presses en vijftig double-unders.

Dinsdag was er in eerste instantie een twintig minuten AMRAP. Hij werd op deze dag iets anders omdat één van onze assistent coaches jarig was. Sophie werd eenentwintig en daarom werd de duur ook even lang. Zoveel mogelijk rondes van zeven power cleans, zeven burpees en honderdvijftig meter rennen.

Op woensdag was het heavy squat day! Met een behoorlijk aantal herhalingen en setjes mocht je telkens opwerken om te kijken hoe zwaar je kon gaan in de back squat.

Donderdag was het de beurt aan girl-named workout “Jackie”. Zo snel mogelijk duizend meter roeien, vijftig thrusters en dertig pull-ups.

Op de laatste dag van de werkweek mochten jullie ook één van de Regional workouts uitproberen. Hero workout “Randy” kwam aan bod en is het de bedoeling om zo snel mogelijk vijfenzeventig power snatches uit te voeren.

Verder hadden we ook weer Community Saturday. Een kleine groep durfde het toch aan om in teams van twee door een iets aangepaste regionals event #3 heen te worstelen. Een combinatie van rennen, overhead squats, sit-ups, double-unders, sumo deadlift high pulls en box jump overs. Goed gedaan weer iedereen!

Als laatst hebben we natuurlijk nog de challenge of the month. Vandaag is nog de laatste dag dat je herhalingen kunt toevoegen aan je totaal. Uiteindelijk is dit natuurlijk niet het einde van je doel om beter te worden in pull-ups! Blijf nog steeds werken om sterker te worden en de strict pull-up of efficiënter te worden in je kipping/butterfly pull-up!

Verder gaan we vanaf morgen met een nieuwe challenge of the month beginnen. Het is er één die aansluit op de laatste skill day. Vergaar zoveel mogelijk double-unders in een maand. Dit houd weer in dat er geen excuus is om niet aan je double-unders te oefenen want elk herhaling telt en is een bijdrage om deze lastige skill onder de knie te krijgen!

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

Youri in de wasbak heeft overgegeven? En het niet heeft opgeruimd!?

er een nieuwe OnRamp groep gaat starten? Je kunt je nog aanmelden voor de aankomende maand!

Channa, Joyce, Wesley en Junior jullie allemaal missen? We kunnen niet wachten om jullie weer in de box te zien!

vandaag de laatste dag is van de allerlaatste regionals weekend? Je kunt het allemaal volgen via games.crossfit.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.