30 mei 2015: Speciale hero WOD voor Metakids

Workout of the day (WOD)
“CrossFit Games 2015 Regional Event 3″
For time:
1600m Run
50 Overhead squats, 60kg/42,5kg
100 Sit-ups
150 Double-unders
50 Sumo deadlift high pulls, 60kg/42,5kg
100 Box jump overs, 24″/20”
* In teams van twee.

Challenge of the month – Mei
Zoveel mogelijk pull-ups

De volgende tekst is geschreven door Linda van Eijk. Samen met Sebastiaan de Bruijn kwamen zij met het idee om een speciale hero WOD te organiseren in de box voor Metakids. Wij hopen dat veel van jullie hier aan mee willen doen!

Zijn naam is Bjorn, een kanjer van een jongen. Geboren met een stofwisselingsziekte en helaas na 8 korte maanden overleden. Hij had de ziekte van Pompe, een zeldzame aandoening, een aandoening die voor de farmaceutische industrie niet interessant genoeg is om in te investeren. Het levert ze te weinig geld op. Belachelijk en niet te begrijpen. Daarom is het tijd voor ACTIE!

Wij kunnen vechten en wij gaan door. Al willen wij ook wel eens de tijd stil zetten tijdens de WOD maar deze tikt altijd door. Tijdens een hero WOD genaamd “Bjorn” moet je door, je moet samenwerken, pijnlijden en mooie momenten beleven. Ons doel? Geld inzamelen voor onderzoek naar stofwisselingziektes bij kinderen. Wij dagen jullie uit om mee te doen.

Op zaterdag 27 juni 2015 om 11.30 uur staat de community saturday in het teken van de buddy workout “Bjorn”. De teams moeten bestaan uit één vrouw en één man. Eén persoon moet in ieder geval lid zijn bij Reebok CrossFit Almere. Om mee te kunnen doen aan deze workout vragen wij per team een bijdrage van €5,00. Na de workout zijn er diverse uitdagingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig. Wil je niet meedoen maar wel doneren? Of wil je nog iets extra’s geven? Maak je donatie dan via deze link.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.