30 januari 2018: Members Spotlight – Stephanie

Workout of the day (WOD)
“CrossFit Games Open 14.4”
14 min AMRAP of:
60 Calorie Row
50 Toes-to-bar
40 Wallball shots, 20lbs/14lbs
30 Cleans, 61kg/43kg
20 Muscle-ups

Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten

Lachen, gieren, brullen. Als Stephanie bij je in de les zit dan is er honderd procent zeker genoeg lol aanwezig. Deze kleine, fanatieke stuiterbal is niet te stoppen in conditionele workouts. Net als vorig jaar gaat zij dit jaar natuurlijk ook weer meedoen met de Open. Wij kijken er nu al naar uit om haar weer als een beest te keer te zien gaan. Je leert deze topper vandaag beter kennen in de blog. 

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik werk bij het leukste digital marketingbureau van Nederland, Traffic Builders. Hier werk ik als SEA & Social consultant.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren en getogen in Almere! En hier blijf ik voorlopig ook nog wel wonen.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik woon samen met mijn vriend en kind (lees: Engelse bulldog). We hebben onlangs samen een nieuw huisje gekocht, dus hebben we nog handige klussers in de box? (Grapje)!
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Ik heb vanaf mijn 6e t/m 21ste gevoetbald. Daarna ben ik gaan fitnessen (krachttraining) en hardlopen. Beide vond ik super leuk om te doen! Ik sportte net zoals nu (bijna) elke dag. Tot dat ik 1x crossfit had gedaan. Nu zet ik geen stap meer in de sportschool en doe ik bijna aan geen één hardloopwedstrijd meer mee. Ik heb een nieuwe verslaving gevonden. Oja, ik zaalvoetbal nog wel naast CrossFit.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Via Roosje! Toen ik in Antwerpen woonde voor m’n studie ben ik een aantal keer met haar mee geweest naar een bring your friend day. Ik wilde toen al beginnen maar als arme student was de box in Antwerpen te duur! Het eerste wat ik deed toen ik terug kwam naar Nederland, was me inschrijven voor CrossFit. Tot de dag van vandaag nog steeds heel blij mee.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  De handstand pushup, ondanks dat ik het nog niet mega goed beheers.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Ik denk dat iedereen die mij kent dit antwoord wel weet: OVERHEAD SQUAT! Pfff ik vraag me af of ik ooit in mijn leven mobieler word #stijvehark.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Ik sport het liefst op keiharde Rock muziek zoals Limp Bizkit, Foo Fighters etc. Onlangs kwam ik er achter dat ik ook best prima sport op de Backstreet Boys! Ach, ik ben van alle markten thuis.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Ik hou vooral van etentjes met mijn lieve vrienden en vriendje (en heel veel wijn).
 10. Wat is je lievelingseten?
  Hmm moeilijk! Ik vind ALLES lekker. Spaans eten (tapas) is denk ik toch wel mijn favoriet.
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Vrolijk.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Eten!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.