29 januari 2018: Terugblik op de bring-a-friend WOD

Workout of the day (WOD)
50-40-30-20 and 10 reps for time of:
Cal Assault Bike
* In teams van twee. Eén atleet doet 50 calorieën, dan doet de andere atleet 50 calorieën. Daarna ga je verder op dezelfde manier met 40, 30, 20 en 10 calorieën.

Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten

Afgelopen zaterdag was het na onze reguliere lessen tijd voor de Bring-A-Friend WOD. Meer dan vijftig mensen waren om 12:30 uur aanwezig om gezamenlijk een uitdagende workout te volbrengen. In teams van vier gingen jullie aan de slag met wallball shots, hang power cleans, toes-to-bar en burpees. Iedereen ging helemaal stuk en wij hebben enorm genoten van jullie inzet. Klasse gewerkt allemaal!

Wil je vaker bij ons trainen in de toekomst? Vergeet dan niet dat de beginnerslessen van volgende maand beginnen op maandag 5 en dinsdag 6 februari. Deze lessen zijn verplicht voordat je kunt meedoen aan onze reguliere lessen. Je kunt jezelf inschrijven door dit inschrijfformulier in te vullen. Meer informatie over onze beginnerslessen kun je hier vinden. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen. Hopelijk zien wij je binnenkort zodat wij je kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen. 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.