31 januari 2018: PR’s van de maand januari en resultaten challenge of the month

Workout of the day (WOD)
Shoulder press 3-3-3-3-3
Weighted pull-up 3-3-3-3-3
Weighted ring dip 3-3-3-3-3

Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer ten einde. In de afgelopen maand zijn wij verder gegaan waar wij gebleven zijn in 2017: mensen fitter maken. Aan het whiteboard te zien is dat goed gelukt. Jullie schreven meer PR’s op dan wij eerder hebben gezien. Op de foto hieronder zie je een overzicht van alle records die er zijn neergezet.

Helemaal geen toegevoegde suikers eten bleek een behoorlijk uitdaging. Zoals jullie hebben gemerkt komt het in meer producten voor dan je zou denken. Dat was ook vooral het doel van deze challenge of the month. Wij wilden jullie bewust maken over wat er in je eten zit zodat je betere keuzes gaat maken. Aan de verhalen in de box te horen is dat gelukt.

In februari komt het whiteboard er anders uit te zien dan je gewend bent. Dat heeft alles te maken met de CrossFit Games Open die er aankomt. Het whiteboard veranderd van thema. Voor de aankomende twee maanden schrijven wij niet de records op maar de mensen die meedoen en belangrijke informatie. Je leest alles wat je moet weten over het aankomende seizoen in de blogpost van aanstaande vrijdag.

F25D318F-5644-46CA-9682-E536AA3AB88B

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.