3 mei 2014: Weet jij wat er allemaal naar binnen gaat?

Workout of the day (WOD)
COMMUNITY SATURDAY!!!
* Als je lange sokken hebt, neem deze dan mee!

Challenge of the week – week 18
2 min AMRAP of:
Tire Flips

Meten is weten en wat gemeten wordt, blijft op orde. Jullie weten inmiddels hoe belangrijk het is om je workouts bij te houden. Daardoor weet je of je progressie maakt, waar je aan moet werken en welke trainingen je zeker nog eens moet doen. Maar wist je ook dat er voordelen zitten aan het bijhouden van je voeding? Het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn als je denkt. Vandaag helpen wij je op weg om de volgende stap in je fitheid te maken!

Het gaat allemaal om bewustzijn creëren over wat je op een dag binnen krijgt. Eet je te veel of te weinig? Hoe zijn de verhoudingen in eiwitten, vetten en koolhydraten? Alleen al het bijhouden van wat je zoal eet kan er voor zorgen dat je gezonder gaat eten. Je komt er misschien achter dat je altijd in de avond meer snackt dan nodig of dat je te weinig binnen krijgt doordat je het ontbijt af en toe overslaat. Al denk je het nu allemaal al te weten, probeer het eens een week uit en kijk wat het effect is. Op deze manier heb je ook meteen een basis om aanpassingen te maken.

Veel werk? Makkelijk is het niet, maar er zijn wel tools om het je makkelijker te maken. Zoals MyFitnessPal op de iPhone, iPad en Andriod. Zoek hem op in de App store of de Google Play Store. Je kunt er werkelijk alles in bijhouden en het stopt alles meteen in een handig overzicht. Het heeft tevens een grote database van allerlei bestaande producten zodat je niet al het reken werk zelf hoeft te doen. Een voedingslogboek bij houden was nog nooit zo makkelijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.