4 mei 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 19
2 min AMRAP of:
Plate Ground to Overhead, 20kg/15kg

De maand mei is van start en voor velen in de box betekent dat de CrossFit Regionals in Kopenhagen er bijna aankomen. Afgelopen week werden de workouts bekend gemaakt en het gaat voor flink wat vuurwerk en spektakel zorgen in de “arena”.Wat ook inhoudt dat we een iets aangepast rooster in de box zullen hebben voor als we die kant opgaan. Erik van E. zal in die tijd nog steeds de box open houden maar wel met een iets ander rooster dan normaal. Heb jij je mail nog niet bekeken? Doe dat dan nu voor de dagen en tijden!

Verder hadden we gisteren ook weer natuurlijk Community Saturday. Wat is er leuker dan meteen een workout van de CrossFit Regionals uit te proberen? We hadden dit keer Event 4&5 klaar staan en dat betekende een boel thrusters en rope climbs en moest worden voltooid in teams van 3. Natuurlijk moesten we eerst goed warm worden en vandaag werd dat een ouderwets potje trefbal! Maar ook nu wel weer in “CrossFit” stijl. 4 ballen in het veld en 2 teams. Ben je af? Dan moest je aan de kant en met de gekleurde bal waarmee je af was gegooid een bepaalde beweging doen totdat het spelletje was afgelopen. (Don’t get the red ball: Burpees!!)

Daarmee was de toon meteen gezet en was het weer een super geslaagde “Community Saturday”! We kunnen nu alweer niet wachten op volgende week.

Als laatst hadden we natuurlijk ook nog de challenge of the week! Deze week was het een uitdaging waarin wij jullie “strongman” naar boven wilden halen. Dat hebben jullie zeker voor elkaar gekregen en er hebben flink wat mensen zich hier aan gewaagd om een tractor band op te tillen en omver te krijgen. Bij de mannen was het Mark V. die maar liefst 30 keer wist te “Tire flippen” in 2 minuten. Bij de dames wist Klaske deze challenge binnen te slepen door maar liefst 23 keer de tractorband om te gooien. Goed gedaan iedereen!

Challenge of the week - #18

De volgende challenge staat ook weer klaar. Week 19! Hoevaak kun jij een schijf van 20kg/15kg vanaf de grond naar boven je hoofd krijgen?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • de week goed begonnen werd met “Kelly”? Mensen gingen behoorlijk stuk met de combinatie rennen, box jumps en wall ball shots!
  • Deadlifts en Toes to bar in een workout pittiger is dan verwacht?
  • Bacon onze “gym dog” gisteren 1 jaar is geworden? Gefeliciteerd!
  • de Ultimate City Challenge is afgelast? Ze hadden helaas niet genoeg aanmeldingen!
  • CrossFitters ook heel goed kunnen voetballen? Kom naar een Community Saturday en: See it with your own eyes!!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.