25 juli 2017: CrossFit Games BBQ + Workout

Workout of the day (WOD)
For time:
500 Calorie Bike
* In teams van drie of vier. Wissel elke 10 calorieën.

Challenge of the month – Juli
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten hangen en vasthouden van objecten

Het komt steeds dichterbij. De CrossFit Games gaan officieel van start op woensdag 2 augustus. Met nog iets meer dan een week te gaan tot het spektakel wordt er steeds meer bekend gemaakt. Op het Instagram account van @thedavecastro kun je de laatste hints vinden over wat de atleten staat te wachten.

In de box laten wij de CrossFit Games niet zo maar aan ons voorbij gaan. Net als de voorgaande jaren organiseren wij in de box een speciaal evenement om de actie live te volgen met zijn allen. Dit keer organiseren wij een barbecue op zaterdag 5 augustus. Keurslager en lid Elzo gaat deze voor ons verzorgen. Om 18:00 uur gaat hij beginnen met het bereiden van het eten. Bij de balie ligt een inschrijfformulier waarop je kunt aangeven dat je erbij bent. Dit kan tot en met dinsdag 1 augustus, dus zorg dat je op tijd bent. De kosten zijn €10,00 per persoon.

Dat is niet het enige wat wij op die dag gaan doen. Traditie getrouw gaan wij ook een workout doen in de stijl van de CrossFit Games. Deze gaat om 14.00 uur van start. Net als altijd kan iedereen hier aan mee doen. Daarna heb je wat tijd om je op te frissen en je klaar te maken voor het feestje in de avond. Zorg dat je het niet hoeft te missen en hou de datum vrij in je agenda. Wij hebben er al zin in. Jij ook!?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.