26 juli 2017: Heb jij onze nieuwe pagina’s over voeding al gezien?

Workout of the day (WOD)
For time:
9 Squat snatches, 60kg/42,5kg
9 Muscle-ups
800m Run
7 Squat snatches, 60kg/42,5kg
7 Muscle-ups
400m Run
5 Squat snatches, 60kg/42,5kg
5 Muscle-ups
200m Run

Challenge of the month – Juli
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten hangen en vasthouden van objecten

Voeding is het fundament voor je ontwikkeling als atleet. Sinds het begin van Reebok CrossFit Almere hebben wij dit altijd benadrukt bij onze leden. Als je het maximale uit ons programma wilt halen zal je moeten kijken naar wat je dagelijks in je mond stopt. Het maakt niet uit of je wilt afvallen, gespierder wilt worden of gezonder wilt zijn, het begint allemaal met voeding.

Met alle informatie die er tegenwoordig beschikbaar is kan het lastig zijn om te vinden wat nou wel werkt en wat niet. Zelfs als je weet hoe het moet is het soms moeilijk om dit in de praktijk te brengen. Voor iedereen die opzoek is naar hulp op het gebied van voeding hebben wij goed nieuws.

Gisteren hebben wij een nieuw stuk op de website gelanceerd. Als je in het menu klinkt op “voeding” vind je meer informatie over de diverse manieren waarop wij je kunnen begeleiden. Zo kun je onder andere meer informatie vinden over de 90 day challenge die binnenkort weer gaat beginnen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Spreek ons dan aan in de box of stuur ons een e-mail via het contactformulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.