23 oktober 2017: Wij zijn opzoek naar jou

Workout of the day (WOD)
7 min AMRAP of:
7 Ring dips
14 Kettlebell swings, 24kg/16kg
21 Double-unders

Challenge of the month – Oktober
Met de hele box:
Zoveel mogelijk strict pull-ups

Niet lekker in je vel? Train je al maar voel je jezelf toch niet echt fit? Weet je dat je serieus iets aan je fitheid en gezondheid moet gaan doen, maar weet je niet hoe dat moet? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Binnenkort starten wij namelijk met een nieuwe serie beginnerslessen. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht je huidige niveau en gezondheid. Onze coaches gaan tijdens deze trainingen met je aan de slag om de fundamentele bewegingen van ons programma aan te leren zodat jij aan het eind klaar voor de reguliere lessen bent. Tegelijkertijd is het doel om je algemene fitheid te verbeteren en te ervaren wat onze trainingsmethode voor jouw kunnen betekenen.

Laat deze kans om de eerste stap te maken niet aan je voorbij gaan en geef je vandaag nog op voor de beginnerslessen die van start gaan op maandag 6 november en dinsdag 7 november. Dat kun je doen door dit formulier in te vullen. Voor meer informatie over de kosten, wanneer de lessen plaats vinden en te leren wat het precies inhoud kun je hier klikken.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen, smsen of Whatsappen naar 06-38299063. Je kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier. Tot snel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.