24 oktober 2017: CrossFit Online Course: Running

Workout of the day (WOD)
20 min AMRAP of:
5 Weighted pull-ups, 20kg/15kg
10 2-for-1 Wall ball shots, 20lbs/14lbs
15 Burpees

Challenge of the month – Oktober
Met de hele box:
Zoveel mogelijk strict pull-ups

Voor iedereen die beter wilt leren hardlopen en zijn conditie wil verbeteren geven wij bij Reebok CrossFit Almere een keer per week een specialisatie uur endurance. Samen met de coach ga je aan de slag met drills om te zorgen dat je minder energie verspilt tijdens het hardlopen en blessures voorkomt. Vervolgens sluit je de les af met een workout waarin je de nieuwe technieken meteen kunt uitproberen. Elke zaterdag kun je meedoen aan deze les.

Kan je daar helaas niet bij zijn dan biedt CrossFit.com de helpende hand. Naast tal van video’s in de CrossFit Journal over hardlopen is er nu ook een CrossFit Online Course: Running. Het is zowel bedoeld voor atleten als coaches en duurt ongeveer een uur om te volbrengen. Je leert onder andere de verschillende elementen waar hardlopen uit bestaat, hoe je een goede techniek herkent, wat de meeste gemaakte fouten zijn en hoe je iemand zijn techniek kan analyseren.

Knowlodge is power. Voor maar $30,00 kun je de cursus volgen. Je kunt direct naar de cursus door deze link te volgen. Have fun!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.