21 augustus 2017: Start volgende maand met CrossFit

Workout of the day (WOD)
4 rounds for time of:
10 Power cleans, 60kg/42,5kg
20 Ring dips
50 Double-unders

Challenge of the month – Augustus
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten in de bodem van de squat

Wil jij na je vakantie weer in vorm komen? Klaar met de saaie routine van de sportschool en wil jij een omgeving die je support om je doelen te behalen? Geef je dan op voor de beginnerslessen die volgende maand van start gaan.

Op maandag 4 september en dinsdag 5 september staat de eerste les van de volgende editie op het programma. De eerste inschrijvingen zijn inmiddels al binnen en jij kunt nog bij deze groep aansluiten. In acht lessen, verspreid over vier weken, leer jij de fundamentele bewegingen van ons programma en maak je kennis met onze methode. Onze coaches nemen je bij de hand en zorgen ervoor dat jij klaar bent voor de reguliere lessen. Iedereen kan hier aan meedoen, ongeacht zijn of haar huidige fitheid, leeftijd of beperking.

Je kunt alle informatie over de beginnerslessen hier terug vinden. Inschrijven voor de lessen kun je doen door dit formulier in te vullen. Wij zullen contact met je opnemen per e-mail in de week voordat de lessen van start gaan. Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken er naar uit om binnenkort kennis te maken en je te helpen je doelen te behalen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.