23 augustus 2017: Nog maar tien nachtjes slapen…

Workout of the day (WOD)
Bench press 5-3-3-2-2-2-1-1-1-1-1

Challenge of the month – Augustus
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten in de bodem van de squat

Deze zaterdag wil je de workout niet missen. Op het programma staat namelijk een monster mash. Het is de bedoeling om je klaar te maken voor het volume dat volgende week op jullie staat te wachten. Het is namelijk nog maar tien nachtjes slapen tot aan de kwalificaties van de Lowlands Throwdown.

De Lowlands Throwdown is de grootste CrossFit competitie van de Benelux. Inmiddels staat de achtste editie op het punt van beginnen. Volgende week worden de workouts bekend gemaakt. Als deelnemer moet je deze allemaal op één dag doen. Iedereen kan meedoen want er zijn verschillende categorieën, van geschaald tot aan elite.

Sta jij nog niet ingeschreven? Doe dat dan alsnog via de website van de organisatie. Je zult er zeker weten geen spijt van gaan krijgen. Het is een mooie kans om je algemene fitheid te testen, jezelf uit te dagen om je grenzen te verleggen en het gevoel van de community optimaal te ervaren. Kortom, wacht niet langer en meld je vandaag nog aan. Wij hopen je volgende week in het weekend te zien!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.