18 december 2017: Maak van 2018 jouw beste jaar

Workout of the day (WOD)
Shoulder press 5-5-5-5-5
Max handstand hold x 3

Challenge of the month – December
Burpee challenge – zie whiteboard in de box

Maak de eerste stap om je goede voornemens van volgend jaar te realiseren door je nu in te schrijven voor de beginnerslessen die starten in januari. Op maandag 8 januari om 20.30 uur en dinsdag 9 januari om 19.30 uur staat de eerste les al op de planning. Een betere manier om aan 2018 te beginnen is er niet.

De beginnerslessen vormen bij ons de eerste stap voor het avontuur naar een fittere versie van jezelf. Samen met andere beginners werk je vier weken lang, twee keer per week, aan het aanleren van de fundamentele bewegingen van ons programma. Elke les wordt er afgesloten met een CrossFit workout die aan te passen is naar ieder zijn niveau. Kortom, er is geen reden waarom jij niet mee zou kunnen doen.

Alles wat je hoeft te doen is je in te schrijven via dit formulier. Voor meer informatie over de kosten, de dagen waarop de lessen plaats vinden en wat de beginnerslessen precies inhouden kun je hier vinden. Na je inschrijving sturen wij je in de week voor het begin van de lessen meer informatie op. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen, smsen of Whatsappen naar 0638299063 of door ons contactformulier in te vullen. Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.