19 december 2017: Nieuw in de box

Workout of the day (WOD)
“Weijdt”
5 rounds for time of:
19 Chest-to-bar pull-ups
12 Box jumps, 30”/24”
8 Squat cleans, 75kg/45kg

Challenge of the month – December
Burpee challenge – zie whiteboard in de box

Het regende pakketjes in de box vorige week. Op donderdag kwam UPS langs om een aantal pakketjes af te leveren van Rogue Europe. Ben je in de box geweest de afgelopen dagen dan is de kans grote dat je al een glimp hebt opgevangen van onze nieuwe aanwinsten. Een klimtouw, OSO collars, Spealbars en SkiErgs voegen wij toe aan de lange lijst van beschikbare equipment om jullie fitter te maken.

Om jullie voor te bereiden op wat er in het nieuwe jaar gaat komen deel ik vandaag een video voor het gebruik van de Concept 2 SkiErg. Met de juiste techniek kun je efficiënter bewegen waardoor je een prestatie kunt leveren. De beweging is bijna hetzelfde als het skiën dat je doet op wintersport. In deze video zie je hoe je op de SkiErg herhalingen zo goed mogelijk kunt uitvoeren.

Je gaat de SkiErg terugzien in de programmering vanaf januari. Wil je voor die tijd alvast een workout proberen dan raden wij je aan om rustig te beginnen zodat je de techniek onder de knie kan krijgen. Je kunt je laten inspireren door deze pagina voor de workouts die je kunt doen. Op de website van Concept2 vind je ook meer informatie over de ergometer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.