17 maart 2014: Veranderingen in de programming

Workout of the day (WOD)
For time:
Run 5k

Challenge of the week – week 12
In one week as many minutes as you can of:
Mobility

Wellicht kijk je vandaag naar de WOD en denk je: “Huh, waar is onderdeel A gebleven?”. In de aankomende weken gaan jullie een verandering zien in de programmering van de workouts in onze box. Na een analyse van jullie resultaten over de afgelopen periode gooien wij het roer om. Vanaf dit moment bestaat niet elke workout meer uit een A en B onderdeel en in de blogpost van vandaag lees je waarom.

In de afgelopen maanden is er bijna iedere dag een A (kracht) en B (conditie/kracht) onderdeel geweest in onze programmering. Jullie zijn daardoor ontzettend vooruit gegaan in jullie kracht, een zwak punt van veel mensen die bij ons begonnen met trainen. Inmiddels is in onze ogen het meeste uit deze manier van trainen gehaald en is het tijd om een verandering aan te brengen. CrossFit blijft in onze box gewoon een kracht en conditie programma, specifieke krachttrainingen blijf je dus zeker zien. De frequentie daarvan neemt alleen af.

Wat je nu kunt verwachten is een betere mix van workouts. Jullie gaan een hoop benchmark workouts doen, werken aan de basis en het onder de knie krijgen van complexere bewegingen zoals de muscle-up. Het doel is om jullie naar de volgende stap in jullie fitness te brengen. Wij kijken er al naar uit om jullie vooruitgang te zien. Vandaag beginnen wij meteen met een klassieke CrossFit workout (meest herhaalde workout op crossfit.com): 5km hardlopen voor tijd. Ben jij klaar voor deze uitdaging of ga je deze pijnlijke, conditionele workout uit de weg? Dat dachten wij al, de ninja’s van Reebok CrossFit Almere laten zich nergens door stoppen. 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.