18 maart 2014: Nabeschouwing CrossFit Games Open 14.3

Workout of the day (WOD)
“Annie”
50-40-30-20 and 10 reps rounds of:
Double-unders
Sit-ups

Challenge of the week – week 12
In one week as many minutes as you can of:
Mobility

De spierpijn van CrossFit Games Open workout 14.3 is nog goed te voelen. De hoge volume aan deadlifts heeft ervoor gezorgd dat de atleten nog een aantal dagen moeilijk lopen. In combinatie met de box jumps hebben jullie bennen en midline alles moeten geven. Net als de afgelopen weken blikken wij vandaag terug op de afgelopen Open workout.

De complexiteit van deze workout was een stuk lager dan de vorige twee en dat heeft ervoor gezorgd dat iedereen een flink aantal herhalingen heeft kunnen volbrengen. Bij de mannen waren de hoogste scores voor Jasper (133), Junior (128) en Mark (117). De nummer één bij de vrouwen was haast geen verassing te noemen. Ruth liet wederom zien wat voor powerhouse ze is en behaalde een score van 133 herhalingen, een uitermate knappe prestatie waarmee zij zelfs in de top 500 van Europa eindigde. Ze liet daarmee Channa (107) en Klaske (103) achter zich die respectievelijk op de tweede en derde plek eindigden. Op ons eigen leaderboard kun je de scores van de andere atleten en de huidige stand van de box terug vinden.

De vraag met nog twee weken te gaan is: wat heeft Dave Castro nog meer voor ons in petto? Kijk aanstaande donderdag in de nacht naar de live announcement om er achter te komen. Wil je zien hoe onze ninja’s het er vanaf brengen op workout 14.4? Wees dan op zaterdag om 12.00 uur in de box en moedig ze aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.