16 maart 2014: Weekoverzicht

Workout of the day (WOD)
Techniek dag
* Vrije keuze om aan een techniek of skill te werken

Challenge of the week – week 12
In one week as many minutes as you can of:
Mobility

Een rustige week qua benchmark workouts maar natuurlijk nog steeds eentje waar flink gewerkt moest worden. Waar vooral de verkorte versie van “Nancy” een pittige was voor de benen hadden we ook een leuke “7 min ladder” van ring dips en burpees die flink gevoeld werd in de armen.

We kunnen alvast een een tip van de sluier geven en zeggen dat de aankomende weken behoorlijk spicey gaan zijn. Dus pak goed je rust en bereid je voor want het gaat heel leuk worden te beginnen met morgen!

Natuurlijk hadden we ook deze week weer de CrossFit Games Open. De ideeën vlogen voorbij wat voor bewegingen er nu in konden zitten en deze week hadden ze een pittige combinatie in petto voor ons allemaal. Namelijk: Deadlifts en box jumps!

Ondanks de combinatie zijn we super trots op een ieder van jullie en ook met de uitvoering van bewegingen. Jullie hebben het weer top gedaan! Lees voor een uitgebreidere samenvatting vooral weer de blogpost van morgen.

Verder hebben we natuurlijk ook nog de challenge of the week! Deze week was het zoveel mogelijk walking lunges doen in 2 minuten. Het was een heftige strijd en uiteindelijk werd de winst gesplit bij de mannen. Zowel David als Mike haalden maar liefst 99 (!) reps in 2 minuten. Bij de dames wist Chelsea aan het einde van de week Claudia toch nog in te halen en de winst binnen te slepen door 82 herhalingen te behalen.

Challenge of the week - #11

De volgende challenge staat ook weer klaar. Het is er een waar je heel veel profijt uit kunt halen voor je flexibiliteit. Deze week is het namelijk de bedoeling dat je zoveel mogelijk minuten besteed aan: Mobility! Elke seconde/minuut telt en naast dat je dit op het bord kunt schrijven kun je er ook veel aan hebben om jou flexibiliteit te vergroten!

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • de whiteboard van de muur is gevallen?
  • Erik van E. deze week alles gePR’d heeft?
  • er steeds meer mensen de double-under onder de knie krijgt? Zou het liggen aan coach Robbin zijn goede tips?!
  • we CrossFit Games Open 14.3 buiten hebben gedaan?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.