17 augustus 2015: Heb zelf de touwtjes in handen

Workout of the day (WOD)
For time:
100 Double-unders
10 Muscle-ups
80 Double-unders
8 Muscle-ups
60 Double-unders
6 Muscle-ups
40 Double-unders
4 Muscle-ups
20 Double-unders
2 Muscle-ups

Challenge of the month – Augustus
1.000.000m Row
* Met de hele box

Vandaag hebben we weer een pittige workout met twee lastige bewegingen. Eén daarvan is de double-under. We merken dat iedereen er steeds beter in wordt door het te blijven oefenen. Om nog beter te worden in double-unders kan het helpen om een eigen springtouw aan te schaffen. Lees vandaag meer over waar je dat het best kunt doen. 

Wij wachten op dit moment op een levering bij speedropeshop.nl. Als hun voorraad weer compleet is kunnen wij de touwtjes van de box weer eens vernieuwen. Via deze webwinkel kan je ook de RPM Speed Rope 2.0 bestellen én leren hoe jij jouw eigen touw het best kunt afstellen. Eén van de fitste jongens van Nederland liet in dit filmpje zien dat zelfs triple-unders geen probleem zijn met dit touw! Tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen en nog beter te worden dus. De jongens van Speedropeshop.nl kunnen je eventueel ook voorzien van adviezen over de lengte en welk touw het beste bij je past. 3…2…1…GO!!!

2 antwoorden
  1. Maikel
    Maikel zegt:

    De speedropes zijn best prijzig, begrijpelijk voor deze kwaliteit. Wellicht een idee om met meerdere mensen tegelijk via de box een powerbuy te doen?

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.