16 mei 2017: Een persoonlijke aanpak

Workout of the day (WOD)
20 min AMRAP of:
1 Round of Cindy
50 Double-unders

Challenge of the month – Mei
Met de hele box:
50.000 Push-ups

Ben jij opzoek naar extra persoonlijke aandacht om je doelen te bereiken? Lukt het je niet om om een bepaalde oefening onder de knie te krijgen? Vind je de groepslessen niet fijn en ga je liever een op een aan de slag met een van onze coaches? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die wij aanbieden voor personal training. 

Ons team van coaches heeft kennis en ervaring in diverse disciplines. Van gymnastics tot gewichtheffen en van voeding tot endurance, wij kunnen je erbij helpen. De coaches helpen je graag verder om je persoonlijke doelen werkelijkheid te laten worden. Door de extra aandacht en een individueel programma op maat bereik je nog sneller resultaat.

Je kunt vrijblijvend met ons een afspraak inplannen om de diverse mogelijkheden te bespreken. Afhankelijk van je beschikbaarheid, doelen en budget kunnen wij kijken wat het beste bij jou past. Het is ook mogelijk om een op twee of een op drie een afspraak in te plannen. Neem contact met ons via dit formulier. Wij kijken er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.