Personal Training

Naast de abonnementen voor onze groepslessen bieden we meer individuele begeleiding om resultaatgericht aan doelen te werken. Wil je een programma op maat, één-op-één les krijgen van een ervaren coach en op tijden trainen die jou het best uitkomen? Neem dan contact met ons op om een personal training traject te starten.

Personal Training

Trainen met de persoonlijke begeleiding van een coach wanneer het jou uitkomt. Werk effectief en resultaatgericht aan jouw doelen.

Personal Programming

Wil jij gerichter werken aan de onderdelen waar je minder goed in bent? Met een persoonlijk programma kun je jouw tijd in de Open Gym nog nuttiger besteden. Na een intakegesprek met een coach wordt er bepaald waar jij nu staat en aan de hand van jouw doelen een programma op maat geschreven om jou te helpen met het bereiken van jouw doelen.  Een persoonlijk programma kan je helpen bij het ontwikkelen en oefenen van verschillende (gymnastics)technieken zoals pull-ups, muscle-ups, dips, handstand push-ups, toes-to-bar of double-unders. Je kunt ook kiezen om meer aandacht te besteden aan kracht ontwikkeling om sterker te worden en sneller de gewichten van workouts als voorgeschreven te doen. Of misschien moet jij juist aan de slag om meer mobiliteit te krijgen en de range of motion van bewegingen te vergroten. Wat je doel ook is, met een persoonlijk programma kunnen wij je helpen dit doel te behalen.

Voedingsadvies

Krijg alle benodigde begeleiding op gebied van voeding om je dieet op orde te krijgen en jouw doelen te behalen. Voeding vormt tevens de basis voor de resultaten uit jouw training.

Mental Coaching

Heb je moeite om bepaalde doelen te behalen en programma’s vol te houden? Misschien is het probleem niet de training of voeding, maar het mentale aspect. Ook hierbij kunnen we jou begeleiden.

Prijzen en pakketten
1 uur€75
5 uur€350
10 uur€650
15 uur€950
20 uur€1250
Personal programming€75 per maand