16 maart 2016: Terugblik op CrossFit Games Open 16.3

Workout of the day (WOD)
A.
Front squat 2-2-2-2-2

B.
“Tabata Jumping Lunges”
1 min Rest
“Tabata Sit-ups”
1 min Rest
“Tabata Double-unders”

Challenge of the month – Maart
Met de hele box:
30.000 Lunges (Overhead, Front, Walking, etc.)

Drie gehad, nog twee te gaan! Voor de ninja’s die meedoen aan de CrossFit Games Open zit ook de derde workout er op. Dave Castro, de director van de CrossFit Games, introduceerde in de laatste workout wederom een beweging die wij nog niet eerder hebben gezien in de afgelopen jaren van de competitie. De bar muscle-up is een lastige turnbeweging waarbij je onder de stang begint en jezelf er bovenop moet zien te krijgen. Tot nu toe was dit de meest complexe beweging uit de Open. De dagen voor de workout werd er dan ook hard geoefend door jullie. Sommige ninja’s konden er zelfs niet van slapen. Zoals wij echter van jullie gewend zijn is geen obstakel te groot. Eén voor één deden mensen uiteindelijk in de workout hun eerste bar muscle-up. In de update show van deze week hebben wij dan ook genoeg om op terug te blikken. Wat denk jij dat deze workout voor invloed heeft gehad van op het overall leaderboard? Wat denken de coaches dat er volgende week op het programma staat? Dat en meer zie je ook deze week weer in onze video. Klik op “lees meer” om hem te bekijken. 3…2…1…GO!!!

1 antwoord
 1. Bayram
  Bayram zegt:

  Nice guys!

  To my friend Dave Castro.. I have to be honest I was a bit disappointed with you! This time all the things I asked you not to do, you did! But, during and afterwards I am very grateful. You knew me better than I do. You had more faith in me than I did apparently! Super cool!

  For the 16.4.. You know, I am not that strong in the handstand push-ups, but is cool to do.. so that is a go if you ask me. Box jumps always nice.. Deadlifts as our coach and buddy Junior mentioned are ok also, make them not so heavy though 😉 The only which I say don’t.. is the Thruster!

  Ok Dave.. that’ll be all for this time..

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.