15 maart 2016: Bouw een sterk fundament

Workout of the day (WOD)
27-21-15 and 9 reps for time of:
Row (calories)
Thrusters, 42,5kg/30kg
* In teams van twee. Persoon één roeit 27 calorieën en doet 27 thrusters. Daarna roeit persoon twee 27 calorieën en doet 27 thrusters. Persoon één gaat daarna beginnen aan de ronde van 21, etc. Maak de workout op deze manier verder af en noteer de totale tijd als team.

Challenge of the month – Maart
Met de hele box:
30.000 Lunges (Overhead, Front, Walking, etc.)

In 2001 schreef coach Glassman, de bedenker en CEO van CrossFit, een artikel genaamd “What is Fitness?”. In dit revolutionaire artikel beschrijft hij zijn filosofie over wat fit zijn inhoudt. Iedere keer als ik het lees kan ik genieten van de onderbouwing die hij geeft en de diverse modellen die hij daarvoor gebruikt. Eén van die modellen is de theoretische hiërarchie van de ontwikkeling van een atleet. De hiërarchie is van toepassing op iedereen die klaar wilt zijn voor elke fysieke uitdaging die het leven te bieden heeft en fitter wilt worden. Waar begin je in de hiërarchie? Juist, met het fundament. Zoals je kunt zien is dat in dit geval “nutrition” (waar ook je levensstijl onder valt). Iedereen die bij ons traint wordt steeds fitter door een combinatie van conditionele oefeningen, turnoefeningen en gewichtheffen (de drie middelste delen). Zonder een goed fundament, zonder aandacht te besteden aan wat je eet en hoe je leeft, zal je echter nooit je volledige potentieel bereiken op het gebied van je fitness en gezondheid.

Om je daarbij te helpen hebben wij een “90 Day Challenge” bedacht waar je afgelopen zaterdag alles over kon lezen. Morgenavond om 19.30 uur is er een informatie bijeenkomst waarin precies wordt verteld wat de challenge inhoud en wat hij voor jou kan betekenen. Deze bijeenkomst is niet alleen voor mensen die zich al op hebben gegeven, iedereen kan hier deze gratis bijwonen. Je kunt je opgeven via het inschrijfsysteem op de website. Het inschrijven gaat niet ten koste van een credit. Ik hoop jullie morgenavond te zien en samen te kijken hoe wij jou kunnen helpen om de volgende stap te maken naar een fittere versie van jezelf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.