15 juli 2017: Trainen voor, tijdens en na de zwangerschap

Workout of the day (WOD)
A.
5 rounds, each for load and time, of:
30m Sled push
Rest as needed between efforts

B. 5 rounds, each for load and time, of:
30m Sled pull
Rest as needed between efforts

Challenge of the month – Juli
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten hangen en vasthouden van objecten

Bij Reebok CrossFit Almere is het voor iedereen mogelijk om te trainen. Onder de begeleiding van onze deskundige coaches wordt alles aangepast naar iedereen zijn eigen niveau. Vorig jaar organiseerde wij een seminar met betrekking tot het trainen voor, tijdens en na de zwangerschap. Inmiddels zijn wij daar dieper op in gegaan en bieden wij nu nog betere begeleiding voor deze speciale doelgroep.

Zodra wij op de hoogte gesteld worden van een zwangerschap versturen wij een e-mail met daarin meer informatie over het trainen tijdens deze periode. Onze coaches worden vervolgens ingelicht zodat er extra rekening mee wordt gehouden tijdens de lessen. Tevens is er de mogelijkheid om een “buddy” aangewezen te krijgen die zelf bij ons heeft getraind tijdens en na de zwangerschap.

Ook na de zwangerschap gaan wij verder met de extra begeleiding. Je krijgt wederom een e-mail van ons met daarin meer informatie over wat je deze periode kunt verwachten, wanneer je weer kunt trainen en waar je nog meer rekening mee moet houden. Het doel is om je rustig aan te begeleiden naar het niveau voor de zwangerschap.

Ben je zwanger of net bevallen en heb je deze informatie nog niet van ons ontvangen? Laat het ons dan weten en dan sturen wij alles zo snel mogelijk naar je toe. Als je nog vragen hebt laat het ons dan weten. Ons team staat voor jullie klaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.