14 juli 2017: Maak je klaar voor de CrossFit Games

Workout of the day (WOD)
For time:
30 Muscle-ups
2000m Row
10 Clean and jerks, 100kg/70kg

Challenge of the month – Juli
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten hangen en vasthouden van objecten

Over precies 17 nachtjes slapen gaan de CrossFit Games 2017 van start in Madison, Wisconsin. De titel fitste op aarde staat dan op het spel. De fitste veertig mannen en vrouwen uit de verschillende Regionals gaan met elkaar de strijd aan. Tevens zal er door de gekwalificeerde teams gestreden worden om de affiliate cup. Het is het fitness spektakel van het jaar waar wij allemaal op hebben gewacht.

Wie doen er allemaal mee aan de finale? Dat kun je vinden op de website van de CrossFit Games. De Meridian Regional was één van de laatste kansen voor atleten om zich te plaatsen voor de finale in Madison. Een paar weken geleden verscheen er een video met de hoogtepunten van deze Regional. Geniet nog een keer van de atleten uit Europa, Afrika en het Midden-Oosten terwijl zij strijden om een felbegeerd ticket naar de finale. Zie de video hieronder.

Net als de afgelopen jaren organiseren wij in het weekend van de CrossFit Games een leuk evenement in de box waarbij wij met zijn allen live kunnen volgen wie er met de titel vandoor gaat. Daarover maken wij voor het eind van deze maand meer informatie bekend. Maak je klaar voor de CrossFit Games. Wij hebben er zin in!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.