12 december 2017: Schrijf je nu in voor de 90 day challenge

Workout of the day (WOD)
21-15 and 9 reps for time of:
Deadlifts, 102,5kg/70kg
Overhead squats, 60kg/42,5kg

Challenge of the month – December
Burpee challenge – zie whiteboard in de box

Op 1 januari start er weer een nieuwe editie van onze 90 day challenge. Inmiddels zijn de eerste inschrijvingen voor deze transformerende dertien weken al binnen. Jij kunt de volgende zijn die samen met ons zijn voornemens voor het nieuwe jaar kracht bijzet. Op deze pagina kan je alle informatie vinden over wat de challenge precies inhoud en de data voor de volgende challenge komen daar deze week op te staan.

Het maximaal aantal deelnemers voor de 90 day challenge is twaalf per editie. Geef jij je op vóór 27 december 2017 dan betaal je de early bird prijs van €399,-. Daarna zijn de kosten €499,- per inschrijving. Om jouw plek veilig te stellen voor de aankomende editie stuur je een e-mail naar info@reebokcrossfitalmere.nl met als onderwerp “Inschrijving 90 day challenge” met een korte motivatie over waarom jij wilt meedoen. Kort daarna sturen wij je een intakeformulier en plannen we een afspraak voor het intakegesprek.

Wacht niet langer en ga samen met ons de uitdaging aan. Wij helpen je graag om de volgende stap te zetten in je ontwikkeling naar een fittere versie van jezelf. 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.