10 oktober 2017: Members Spotlight – Sefanja

Workout of the day (WOD)
Push jerk 5-5-5-5-5

Challenge of the month – Oktober
Met de hele box:
Zoveel mogelijk strict pull-ups

Sefanja laat zien dat je met een druk leven prima tijd kan maken om te trainen. Deze topper werkt fulltime als verpleegkundige, met wisselende diensten, terwijl zij ook nog een vervolgopleiding doet. Tijd genoeg voor CrossFit!? Jazeker! Met regelmaat is zij in de box te vinden om de lessen te volgen.

Daarnaast gaat zij niet snel een uitdaging uit de weg. Zij heeft al meegedaan aan de 90 day challenge, de Open en de Lowlands Throwdown. Kortom, deze topper wil je beter leren kennen. Dat kun je vandaag doen in de members spotlight. Enjoy!

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik werk fulltime als verpleegkundige in het Flevoziekenhuis. Daarnaast doe ik de vervolgopleiding tot HBO-verpleegkundige en ga ik na de zomer beginnen met afstuderen.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren en opgegroeid in Almere.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik woon sinds half april op mezelf in Almere Poort. Ik ben single en heb geen kids dus ik woon alleen, althans, met een jong katje en af en toe heb ik de hond te logeren.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Ik heb gezwommen, gekickbokst, ben meerdere keren lid geweest van verschillende sportscholen (sponsor geweest) en ik heb een paar jaar “getraind” bij de fysiotherapeut voor revalidatie. Hierna kort een poging gedaan om thuis te trainen, maar ook dat bleef bij een poging tot.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Een collega was erg enthousiast over CrossFit. Na een tijdje ben ik mij gaan verdiepen in CrossFit, het allround fitter worden sprak mij aan! Toen bleek dat Reebok CrossFit Almere om de hoek zat heb ik mij aangemeld voor een proefles & was ik om (ondanks de assault bike tijdens de proefles).
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Zo’n beetje alle soorten squats! Alhoewel, ik vind veel bewegingen leuk om te doen, ook al kan ik de bewegingen lang niet allemaal “goed” of helemaal niet. Ik vind het juist leuk om te merken dat ik daarin langzaam beter word/ groei dankzij de trainingen en tips van de coaches.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Zonder twijfel de assault bike.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Vaak hoor ik de muziek niet eens bewust tijdens de workout. Zolang er maar een lekkere beat en tempo inzit ben ik tevreden.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Ik ben slecht in niks doen. Hoewel ik zeker kan genieten van een avondje een film kijken ga ik er graag op uit; reizen, dagjes en weekendjes weg, wandelen/ de natuur in, shoppen, uit eten, koken/ bakken, dagje sauna etc.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Sushi, Indisch, Surinaams.
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Een doorzetter.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Mijn ouders en broertje!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.