9 oktober 2017: I’ll be back!

Workout of the day (WOD)
“Luce”
3 rounds for time of:
1000m Run
10 Muscle-ups
100 Air squats

Challenge of the month – Oktober
Met de hele box:
Zoveel mogelijk strict pull-ups

De afgelopen weken hebben jullie mij minder in de box gezien in verband met de voorbereidingen voor de Lowlands Throwdown en het geven van seminars over de hele wereld. Na deze week gaat daar gelukkig weer verandering in komen. Als de finale in Apeldoorn is geweest ben ik weer volop aanwezig in de box. Ik mis jullie en het coachen ontzettend!

Deze week ben ik de hele week nog niet te vinden in de box. Voor mijn werkzaamheden voor CrossFit HQ ben ik aanwezig bij de Trainer Summit in Dallas, Texas. Samen met andere CrossFit Seminar Staff trainers vanuit de hele wereld kom ik daar twee dagen samen om onze vaardigheden aan te scherpen en de laatste ontwikkelingen te bespreken. Vanuit daar reis ik terug naar Nederland en is het tijd voor de finale van de Lowlands Throwdown.

Ik hoop jullie allemaal in Apeldoorn te zien. Zo niet, dan zie ik jullie volgende week weer om jullie te voorzien van de nodige high fives, slechte grappen en verschrikkelijke workouts. Tot snel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.