23 februari 2017: NO SH#T Thursday Meal – Crunchy Salad!
Workout of the day (WOD)
A.
Bench press 3-3-3-3-3
B.
“CrossFit Games Open 12.1”
7 min AMRAP of:
Burpees to target
Challenge of the month – Februari
Met de hele box:
Zoveel mogelijk burpees
Als je zin hebt in een salade maar toch een lekkere bite wilt, dan zijn deze garnalen perfect voor in je salade. Je kan ze ook zonder salade serveren als een heerlijk voorgerechtje. Als je nog mango salsa over hebt, kan je dit makkelijk in de vriezer bewaren voor een volgende keer.
Benodigdheden:
- 24 grote garnalen, gepeld en schoongemaakt
- 1/2 cup kokosmeel
- 2 egg whites, geklopt
- 1 cup gemalen kokos
- 2 tsp. limoensap
- 6 cups gemengde sla
- Zout en peper naar smaak
Ingrediënten voor de Mango Salsa:
- 1 mango, in blokjes
- 1/4 cup rode paprika, klein gesneden
- 1/2 cup olijfolie
- 1/2 red rode ui, klein gesneden
- 2 tbsp. verse koriander
- 1 jalapeno peper, klein gesneden (optioneel)
- Sap van 1 limoen
- Zout en peper naar smaak
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Doe de kokosmeel in een kom met wat peper en zout.
- Doe het eiwit in een andere kom, en de gemalen kokos in een derde kom.
- Haal de garnalen stuk voor stuk eerst door het kokosmeel, dan door het eiwit en vervolgens door de gemalen kokos. Plaats ze meteen op een rek voor in de oven.
- Als je ze allemaal gehad hebt, plaats je het rek in de oven en laat je ze bakken voor ongeveer 15-20 minuten.
- Voor de mango salsa doe je alle ingrediënten in een grote kom en mix deze door elkaar. Voeg daar ook de gemengde sla aan toe en meng het er voorzichtig doorheen.
- Serveer de salsa op een bord en leg vervolgens de garnalen erop.
- Enjoy!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!