22 februari 2017: Heb jij je nou al ingeschreven voor de Open?

Workout of the day (WOD)
“CrossFit Games Open 14.4”
14 min AMRAP of:
60 Cal Row
50 Toes-to-bars
40 Wallball shots, 20/14 lbs
30 Cleans, 61kg/43kg
20 Muscle-ups

Challenge of the month – Februari
Met de hele box:
Zoveel mogelijk burpees

Femke doet in de blogpost van vandaag nog één keer een poging om jullie over te halen je in te schrijven voor de CrossFit Games Open. Deze gaan overmorgen van start en al meer dan 130 mensen uit de box doen mee. Sluit jij je daar ook nog bij aan?

Heb je je nou al ingeschreven voor de CrossFit Games Open 2017? Dat is misschien wel de meest gestelde vraag in de box op dit moment. Als je deze vraag met ‘nee’ beantwoordt… Dan vragen wij je ‘waarom niet?’. Is dat omdat je misschien denkt dat het niet voor jou bedoeld is omdat je nog ‘maar’ 1, 2, 3, 6 of 8 maanden aan CrossFit doet? Is dat omdat je nog niet alle bewegingen kunt? Of voel je je niet meer aangesproken omdat Wesley op Facebook heeft geschreven dat ons doel bereikt is (100 inschrijvingen)? Want guess what… Wij stellen dat doel natuurlijk bij! Dus kom op, trek die stoute CrossFit-gympies aan en schrijf je in! Wij kunnen je namelijk verzekeren dat je waanzinnig spijt gaat krijgen als je dat niet doet! Waarom?

Omdat wij uit ervaring weten dat je tijdens de CrossFit Games Open net dat stapje extra zult zetten. In ene kun je een beweging wel die je dacht niet te kunnen. En als die beweging misschien toch nog niet lukt dan weet je in ieder geval waar je aan wilt gaan werken. Zo kon ik twee jaar geleden geen handstand push-up… 7 minuten lang heb ik allerlei prachtige pogingen gedaan, maar die handstand push-up zat er niet in. Mijn doel in de maanden daarna? Die handstand push-up natuurlijk! Dus oefenen, oefenen, oefenen. En ja hoor, het jaar erop kon ik hem wel. Ik was dus helemaal klaar voor de Games Open 2016. Beetje jammer dat de handstand push-up toen pas aan het einde van de workout zat en ik daar helemaal niet aan toe kwam. Overigens goed om te weten dat de workouts van de Games Open ook geschaald uitgevoerd kunnen worden en dat de coaches jou altijd zullen helpen om de juiste keuze te maken (rx’d of scaled). Een andere goede reden om mee te doen is de sfeer! Want hoewel je die sfeer natuurlijk als supporter kunt proeven, is het vele malen intenser om die als deelnemer te beleven. Dus 3, 2, 1… GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.