24 februari 2017: Prijsvraag Reebok en Spirit of the Open Award

Workout of the day (WOD)
4 rounds for time of:
100m Walking lunges
300m Run

Challenge of the month – Februari
Met de hele box:
Zoveel mogelijk burpees

Alsof meedoen aan de CrossFit Games Open nog niet leuk genoeg is doen wij er dit jaar nog een schepje bovenop. Samen met onze partner Reebok gaan wij een aantal atleten die meedoen vanuit onze box blij maken met een nieuwe outfit. Wil jij kans maken op één van deze outfits? Lees hieronder wat je daarvoor moet doen. 3…2…1…GO!!!

Gedurende de vijf weken van de Open kun je op Instagram jouw hoogtepunten delen. Volg jij @ReebokNL, tag je hun en gebruik je de hashtags #BeMoreHuman en #RCFAlmere in je post dan doe je automatische mee. Uit alle deelnemende foto’s worden meerdere winnaars gekozen. Je maakt de meeste kans om op te vallen door de creatiefste/motiverende/gekste/vetste/eerlijkste foto te plaatsen. Gebruik je fantasie en ga los! Als je één van de gelukkige bent krijg je bericht van Reebok via hun social media kanaal. Je outfit komt bij ons in de box binnen en wij geven hem aan je zodra de postbode hem heeft bezorgd. Vergeet niet om daadwerkelijk @ReebokNL te volgen anders maak je geen kans.

Dat is niet alles. Dit jaar organiseren wij ook een “Spirit of the Open Award”. Wij geven twee outfits weg na de Open. Eén voor de meest inspirerende mannelijke atleet en één voor de meest inspirerende vrouwelijke atleet. Laat je van je beste kant zien tijdens dit seizoen en wees een voorbeeld voor de rest van de community. Wij weten nu al dat dit geen makkelijke keuze gaat worden. Zet je beste beentje voor!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.