9 september 2017: Tweede CrossFit Level 2 Trainer Course

Workout of the day (WOD)
21-15 and 9 reps for time of:
Bar-facing burpees
Overhead squats, 42,5kg/30kg
Chest-to-bar pull-ups

Challenge of the month – September
Met de hele box:
Zoveel mogelijk wallball shots

Het is altijd een eer als box om een seminar te mogen hosten van CrossFit HQ. Een aantal weken geleden kregen wij de uitnodiging om een CrossFit Level 2 Trainer Course te hosten bij ons in het weekend van 18 en 19 november. Deze cursus is de volgende stap voor coaches die al ervaring hebben met het geven van CrossFit lessen en hun coachingsvaardigheden willen verbeteren.

Deze cursus komt vrij weinig naar Nederland. Daarom was het in minder dan een week uitverkocht. Door grote vraag werden wij meteen opnieuw benaderd om de week daarna, 25 en 26 november, nog een CrossFit Level 2 Trainer Course te hosten. Hoe vet is dat?

Met dit nieuws zijn wij ook blij om te melden dat een groot gedeelte van onze coaches deelnemen aan een van deze twee cursussen. Mick, Ted, Femke, Morris en Rodney zullen allemaal aanwezig zijn. In de nabije toekomst is het ook ons doel om Julia haar Level 2 te laten doen. Kortom, het team van coaches krijgt weer een flinke kwaliteit boost en dat zal jullie zeker ten goede komen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.