8 september 2017: De Spartan Workout Tour bij ons in de box

Workout of the day (WOD)
4 rounds, each for time, of:
800m Run
Rest as needed

Challenge of the month – September
Met de hele box:
Zoveel mogelijk wallball shots

De Spartan Workout Tour is jouw kennismaking met de beste obstacle race ter wereld. Deze gratis workout, die zal bestaan uit body-weight exercises, group challenges, stukjes rennen en natuurlijk burpees, is geschikt voor zowel de beginnende als de doorgewinterde obstacle racers.

Onder begeleiding van gecertificeerde coaches van onze box maken deelnemers kennis met nieuwe oefeningen, die je kunt toepassen in jouw trainingen en wordt er aan je verteld welke uitdagingen je kunt verwachten tijdens de Spartan Race Amsterdam – IJmuiden aan Zee op 21 oktober 2017.

Als eerste stap op weg naar jouw deelname aan de Spartan Race, is het de beste plek om nieuwe mensen te ontmoeten waarmee je samen dit avontuur aan kunt gaan. Bij deelname aan de workout ontvang je ook nog eens het exclusieve “I Am Training For A Spartan Race” T-shirt.

Er is maar plek voor 40 deelnemers, dus wacht niet te lang en schrijf je nu snel in! Inschrijving is verplicht. Zonder inschrijving is het niet toegestaan om deel te nemen. Inschrijven doe je hier. Het evenement is zowel beschikbaar voor leden als voor niet leden. Zien wij je zaterdag 23 september bij ons in de box om 13:00 uur? De dag duurt tot 15:00 uur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.