9 november 2016: Members Spotlight – Siti

Workout of the day (WOD)
3 rounds for time of:
15m Handstand walk
10 Forward rolls
5 Muscle-ups

Challenge of the month – November
Met de hele box:
Zoveel mogelijk kettlebell swings

Siti is het beste voorbeeld dat trainen tijdens de zwangerschap prima kan. Bij haar eerste zwangerschap trainde zij tot twee dagen voor de bevalling nog. Natuurlijk is elke zwangerschap anders maar onze bewondering heeft zij zeker weten. Inmiddels is zij voor de tweede keer zwanger en ook dit keer is zij van plan om zo lang mogelijk te blijven trainen. Iedereen die samen met Siti in de les heeft gezeten weet wat een doorzetter het is. In de members spotlight van vandaag leer je haar beter kennen en wat zij verder nog doet buiten CrossFit. 

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Mijn man en ik hebben onze eigen vastgoed bedrijf (kamerhuur, kopen en verkopen van huizen, enzovoort). Maar nu dat ik een zoontje van anderhalf heb, ben ik bijna fulltime housewife & moeder geworden. Ik help nog wel met administratieve taken voor het bedrijf.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Singapore! Toen ik 21 was heb ik mijn man ontmoet in Singapore (hij was een ‘exchange student’ uit Eindhoven) en 4 jaar later ben ik naar Amsterdam gekomen voor mijn masters studie. Na één jaar gingen wij samenwonen in Almere. Inmiddels nu bijna acht jaar in Nederland.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Man Jürgen en zoontje Lennox. Er komt nog een jongen over een paar maanden, in maart 2017! Oh ja mijn kat Poko ook. Hij is 11 jaar oud en ik heb hem naar Nederland gebracht uit Singapore!
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Sprint kano, kano polo en wakeboarding.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Een vriend van mij was bezig met Crossfit in Singapore en had veel posts op Facebook. Ik was nieuwsgierig en ik ging hem erover vragen. Ik heb toen RCFA gegoogled en was begonnen in september 2013 bij de oude box!
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Squats! Backsquats, Front squats, OHS.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Lichaamsgewicht / gymnastiek bewegingen.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Iets met een goede beat maar ik vind hard metal met gillen en zo iets te veel.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Piano spelen, wakeboarden, koken en Netflix/movie’s/serie’s kijken.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Sambal! Sambal kip / beef / vis / garnalen enz. En echte pittige asiatische sambal (hier in Nederland is bijna alles veel te mild!)
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Vriendelijk.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Mijn familie en Netflix!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.