8 augustus 2015: Judges needed!

Workout of the day (WOD)
“Fran”
21-15 and 9 reps for time of:
Thrusters, 42,5kg/30kg
Pull-ups

Challenge of the month – Augustus
1.000.000m Row
* Met de hele box

Over precies vier weken vinden de kwalificaties van de Lowlands Throwdown 2015 plaats in onze box. Op dit moment zijn er maar liefst 66 leden die op 5 of 6 september gaan meedoen aan deze competitie. Hoe cool is dat!? De deelnemers moeten op één dag drie workouts volbrengen. Zij gaan niet alleen de uitdaging met zichzelf aan maar ook met de honderden anderen atleten die meedoen op verschillende plekken in de wereld. Dit jaar doen er niet alleen boxen mee uit de Benelux. Een aantal boxen in Duitsland, Sint-Maarten en Curaçao participeren voor het eerst in één van de grootste competities van Europa. De beste atleten uit elke categorie plaatsen zich uiteindelijk voor de finales in het Omnisport in Apeldoorn. Op 3 en 4 oktober gaan zij daar de strijd met elkaar aan om te kijken wie er de fitste atleet is.

Om de kwalificaties goed te laten verlopen in onze box zijn wij op zoek naar mensen die op zaterdag 5 september of zondag 6 september willen helpen met het “judgen” van de workouts. Je taak als judge is om te zorgen dat de atleet aan de beweging standaarden voldoet en zich houd aan de opgegeven regels. Om te zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurd organiseren wij op donderdagavond 3 september een judges meeting waarin wij de workouts doorbespreken. Daarnaast raden wij alle judges aan om de meest recente versie van de Online Judges Course te volgen. De kosten voor de cursus zijn $10,00. De mensen die in het bezit zijn van een geldig certificaat krijgen de voorkeur om te helpen.
Wil jij ons helpen op één van deze dagen? Of ben je beide dagen beschikbaar? Stuur dan een e-mail naar info@reebokcrossfitalmere.nl met als onderwerp “Judgen Lowlands Throwdown 2015”. Geef aan welke dagen je beschikbaar bent en of je in het bezit bent van een Online Judges certificaat. Mocht je nog vragen hebben laat het ons dan weten. Alvast bedankt namens ons en alle deelnemende atleten. Wij gaan er een top weekend van maken!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.